Дом престарелых в Украине- частный пансионат Европейского типа

На пенсии – жизнь только начинается!

Пн–Пт 09:00–20:00

Мова:

Заказ обратного звонка

Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Догляд за престарілими та хворими людьми

Як би нам не хотілося, але рано чи пізно старість приходить до всіх, з різними захворюваннями, перевтомою та деякими труднощами.  Майже всі люди літнього віку мають якісь хвороби, через які вони не можуть, як раніше переміщуватися та виконувати всі справи необхідні для здійснення нормального функціонування. А рідні не завжди можуть організувати необхідний догляд для своїх літніх родичів. Але, це не означає, що вони не дбають за них, а просто не завжди вистачає на це часу.  Адже для багатьох хворих потрібен цілодобовий нагляд, а як ми знаємо, при здійсненні необхідного догляду за людьми похилого віку є багато особливостей, про які не всі знають.

Пансіонат для престарілих людей у Харкові надає послуги по догляду та нагляду за престарілими та хворими людьми, з можливістю постійного проживання.  У нас працюють кваліфіковані фахівці, які вчасно наддадуть не тільки медичну, а й психологічну допомогу, так як саме вона дуже часто необхідна літнім людям.

Більшість людей похилого віку, які знаходяться в повній свідомості та адекватно сприймають дійсність, пригнічує те, що вони не в силах самі пересуватися, вимагають особливої до себе уваги своїх близьких або спеціального персоналу.

Наш персонал пансіонату щодня стежить за станом здоров'я проживаючих, вимірюючи артеріальний тиск, температуру та вагу тіла, контролює прийом ліків призначених лікуючим лікарем, надає допомогу при пересуванні та багато іншого.  У нашому пансіонаті для людей похилого віку постійно організовуються культурно - дозвільні програми, а також люди похилого віку мають можливість спілкуватися, займатися улюбленими справами, пересуватися та гуляти на свіжому повітрі.

Виходячи з професійної точки зору, найкращим та оптимальним вибором при догляді за людьми похилого віку, є будинок для людей похилого віку.

Мы на карте

Дом престарелых в Харькове

адрес:

Харьков,

ул. Верхнегиевская 121А

метро Холодная гора

Телефоны:

095-497-7-234

097-833-77-33