Дом престарелых в Украине- частный пансионат Европейского типа

На пенсии – жизнь только начинается!

Пн–Пт 09:00–20:00

Мова:

Заказ обратного звонка

Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Психологічна допомога людям похилого віку

Люди похилого віку особливо чутливі до прояву уваги і турботи від оточуючих. У цьому віці особливо зростає потреба в спілкуванні з друзями і близькими. Так буває, що рідним не вистачає часу, щоб приділяти своїм близьким з-за безлічі зовнішніх факторів. Приватний пансіонат для літніх людей пропонує догляд і турботу за вашими близькими.

У цьому віці виникає особливо гостре відчуття часу. Такий період життя у багатьох літніх людей викликає сильну депресію.

Ніщо так не руйнує людину, як усвідомлення того, що він виключений з життя, відсутність майбутнього. Літній чоловік повинен пам'ятати, що завжди є фахівці, які можуть розібратися у важкій життєвій ситуації. Приватний будинок престарілих має професійних психологів, які готові надати допомогу.

Отримати допомогу психолога для літньої людини ви можете, зателефонувавши нам за номерами на сайті. Ви зможете пройти консультацію у наших лікарів і психологів, отримавши при цьому цінні рекомендації, що стосуються різних питань віку. Психологічну допомогу постоялець може отримувати щодня за потреби це входить в пакет проживання!

Ми пропонуємо якісні послуги для людей похилого віку в будинку пристарілих. Психологічний стан літньої людини це дуже важливо і наші фахівці за цим чітко стежать!

Мы на карте

Дом престарелых в Харькове

адрес:

Харьков,

ул. Верхнегиевская 121А

метро Холодная гора

Телефоны:

095-497-7-234

097-833-77-33