Дом престарелых в Украине- частный пансионат Европейского типа

На пенсии – жизнь только начинается!

Пн–Пт 09:00–20:00

Мова:

Заказ обратного звонка

В настоящее время наш рабочий день закончен. Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Будинок престарілих у Харкові

Догляд за престарілими та хворими людьми

Як би нам не хотілося, але рано чи пізно старість приходить до всіх, з різними захворюваннями, перевтомою та деякими труднощами.  Майже всі люди літнього віку мають якісь хвороби, через які вони не можуть, як раніше переміщуватися та виконувати всі справи необхідні для здійснення нормального функціонування. А рідні не завжди можуть організувати необхідний догляд для своїх літніх родичів. Але, це не означає, що вони не дбають за них, а просто не завжди вистачає на це часу.  Адже для багатьох хворих потрібен цілодобовий нагляд, а як ми знаємо, при здійсненні необхідного догляду за людьми похилого віку є багато особливостей, про які не всі знають.

Пансіонат для престарілих людей у Харкові надає послуги по догляду та нагляду за престарілими та хворими людьми, з можливістю постійного проживання.  У нас працюють кваліфіковані фахівці, які вчасно наддадуть не тільки медичну, а й психологічну допомогу, так як саме вона дуже часто необхідна літнім людям.

Подробнее...

Хороший будинок престарілих

Всі люди в літньому віці потребують до себе постійної поваги та догляду. Їм потрібні як сприятливі побутові умови, чистота, гарне харчування, медичний догляд, так звичайно ж і постійне спілкування та щоб їх розуміли.  Але на жаль, на сьогоднішній день не у кожної сім'ї є можливість надати все це літній людині, через напружений графік роботи та постійно відсутнього часу. Тому найкращим виходом з цієї ситуації є поселення людини похилого віку в хороший приватний пансіонат.

Сьогоднішні будинки престарілих - це не похмуре місце, де панує нерадісне та байдуже ставлення до людей похилого віку, а відмінно підібрана медична та психологічна допомога,  і догляд за пацієнтами в будь-якому стані та з будь-якими захворюваннями. Вони готові надати літнім людям все необхідне, одним словом «звільняють руки» їх родичів.

Подробнее...

Будинок престарілих у Харкові

Догляд за людиною похилого віку - це одне з не легких завдань. Якщо Ви вирішите зробити все самостійно, то Ви обов'язково зіткнетеся з труднощами, які обмежать не тільки ваші сили, а й час, в питаннях неповної компетентності щодо здоров'я та правильного догляду за літньою людиною. І нарешті все це може погано сказатися не тільки на вас, але й на вашому родичі похилого віку.

Якщо Ви його любите та хочете довести йому свою любов до нього, то для цього Вам варто підібрати такий спосіб, який буде зручний, комфортний не тільки для вас, але й для нього.  Адже, коли розмова заходить про будинок для людей похилого віку, то у всіх відразу ж вимальовується картинка, яка нагадує державні будинки для людей похилого віку, де атмосфера, м'яко кажучи лякає через недостатню кількість грошових коштів та не належного рівня кваліфікації співробітників. Єдиною позитивною відміною приватних будинків престарілих від державних будинків - це є не висока оплата проживання.

Подробнее...

Будинок престарілих Україна – щаслива старість ваших близьких

У певний момент нашим близьким людям потрібна особлива допомогу та догляд. Не завжди, у родичів є можливість піклуватися про літню людину: не кожен має мед. освіту, та й робота і родина забирає дуже багато часу. Ми пропонуємо грамотний догляд за літніми людьми – цілодобово.

У приватному будинку престарілих, дбають про все, що потрібно вашим літнім близьким людям.

Багаторазове смачне харчування, дозвілля, реабілітація, комфортабельність кімнат і багато іншого, що ми можемо запропонувати кожному новому гостеві.

Будинок для людей похилого віку у Харкові - доступна вартість проживання!

Подробнее...

Психологічна допомога людям похилого віку

Люди похилого віку особливо чутливі до прояву уваги і турботи від оточуючих. У цьому віці особливо зростає потреба в спілкуванні з друзями і близькими. Так буває, що рідним не вистачає часу, щоб приділяти своїм близьким з-за безлічі зовнішніх факторів. Приватний пансіонат для літніх людей пропонує догляд і турботу за вашими близькими.

У цьому віці виникає особливо гостре відчуття часу. Такий період життя у багатьох літніх людей викликає сильну депресію.

Ніщо так не руйнує людину, як усвідомлення того, що він виключений з життя, відсутність майбутнього. Літній чоловік повинен пам'ятати, що завжди є фахівці, які можуть розібратися у важкій життєвій ситуації. Приватний будинок престарілих має професійних психологів, які готові надати допомогу.

Подробнее...

Будинок престарілих - інфаркт

Дуже часто буває, що близькі люди, які мають захворювання не можуть самостійно справлятися з щоденними процедурами. Тому близькі люди шукають спеціалізовані центри, які надають проживання і догляд за людьми із захворюваннями.

Наш приватний пансіонат для літніх людей пропонує реабілітаційну програму для людей з різними захворюваннями, в тому числі і людей після інфаркту У літньому віці з різних причин у людей трапляється інфаркт.

Для інфарктних хворих потрібен особливий спеціальний догляд цілодобово. Персонал пансіонату проводить індивідуальну реабілітацію, спрямовану на швидке одужання і відновлення організму людини. Тривалість реабілітації після інфаркту може досягати до підлозі року, в залежності від стадії інфаркту.

Подробнее...

Допомога людям після інсульту

Домогтися повного відновлення після інсульту вдається 60-75 % хворих. Інсульт викликає кровозлевання мозку і часткове відмирання клітин.
Для цього люди після інсульту дуже часто звертаються в спеціалізовані пансіонати.
Наш приватний будинок для хворих та літніх людей пропонує спеціальну програму реабілітації. Реабілітаційна програма включає в себе багато заходів, які допомагають дуже швидко відновити втрачені функції організму.
В нашому реабілітаційному центрі програма призначається виключно індивідуально для кожного пацієнта. Методи лікування і реабілітації людей після інсульту:  диференційоване патогенетичне лікування, поліпшення кровообігу медикаментозним способом, лфк, масаж, фізіотерапія, фізичні заняття з реабілітологом і т. д.

Подробнее...

Приватний будинок для літніх людей

Людям у похилому віці, як нікому іншому необхідний якісний цілодобовий догляд. Якщо у вас не вистачає часу - ви завжди маєте можливість скористатися послугами пансіонату для літніх людей у Харкові. При виборі приватного будинку престарілих необхідно обов'язково звернути увагу на місце розташування, персонал та умови,  які пропонує обраний центр.
Наш пансіонат для хворих та людей похилого віку  у Харкові, пропонує кращі умови проживання та обслуговування. Чуйний догляд за літніми людьми здійснюється цілодобово. Для людей з обмеженими можливостями створені спеціальні умови, а також програма реабілітації.
У нашому пансіонаті для похилих людей кожен  отримує повний спектр послуг - це проживання, харчування, лікування, реабілітації,  дозвілля, допомогу доглядальниці та інше.

Подробнее...

Мы на карте

Дом престарелых в Харькове

адрес:

Харьков,

ул. Верхнегиевская 121А

метро Холодная гора

Телефоны:

095-497-7-234

097-833-77-33