Дом престарелых в Украине- частный пансионат Европейского типа

На пенсии – жизнь только начинается!

Пн–Пт 09:00–20:00

Мова:

Заказ обратного звонка

В настоящее время наш рабочий день закончен. Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Допомога людям після інсульту

Домогтися повного відновлення після інсульту вдається 60-75 % хворих. Інсульт викликає кровозлевання мозку і часткове відмирання клітин.
Для цього люди після інсульту дуже часто звертаються в спеціалізовані пансіонати.
Наш приватний будинок для хворих та літніх людей пропонує спеціальну програму реабілітації. Реабілітаційна програма включає в себе багато заходів, які допомагають дуже швидко відновити втрачені функції організму.
В нашому реабілітаційному центрі програма призначається виключно індивідуально для кожного пацієнта. Методи лікування і реабілітації людей після інсульту:  диференційоване патогенетичне лікування, поліпшення кровообігу медикаментозним способом, лфк, масаж, фізіотерапія, фізичні заняття з реабілітологом і т. д.

Людям після інсульту доводиться заново вчитися сидіти, ходити, говорити, їсти. Необхідно щодня проводить спеціальні заняття.
Наш пансіонат  у Харкові готовий допомогти у догляді за людьми з інсультом. Для цього в пансіонаті обладнані спеціальні кімнати проживання. Кожен пацієнт, що надійшов в будинок престарілих отримує цілодобовий догляд від висококваліфікованого персоналу.
Після проходження реабілітації пацієнт отримує обов'язково рекомендації, які допоможуть йому підтримувати свій стан! Рекомендації, які рекомендується дотримується людей після інсульту після виписки: здоровий спосіб життя, постійне спостереження у кардіолога, контроль цукру в крові, дієта, контроль ліпідів в крові і т. д.

 

Мы на карте

Дом престарелых в Харькове

адрес:

Харьков,

ул. Верхнегиевская 121А

метро Холодная гора

Телефоны:

095-497-7-234

097-833-77-33