Дом престарелых в Украине- частный пансионат Европейского типа

На пенсии – жизнь только начинается!

Пн–Пт 09:00–20:00

Мова:

Заказ обратного звонка

В настоящее время наш рабочий день закончен. Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Хороший будинок престарілих

Всі люди в літньому віці потребують до себе постійної поваги та догляду. Їм потрібні як сприятливі побутові умови, чистота, гарне харчування, медичний догляд, так звичайно ж і постійне спілкування та щоб їх розуміли.  Але на жаль, на сьогоднішній день не у кожної сім'ї є можливість надати все це літній людині, через напружений графік роботи та постійно відсутнього часу. Тому найкращим виходом з цієї ситуації є поселення людини похилого віку в хороший приватний пансіонат.

Сьогоднішні будинки престарілих - це не похмуре місце, де панує нерадісне та байдуже ставлення до людей похилого віку, а відмінно підібрана медична та психологічна допомога,  і догляд за пацієнтами в будь-якому стані та з будь-якими захворюваннями. Вони готові надати літнім людям все необхідне, одним словом «звільняють руки» їх родичів.

Наші кваліфіковані фахівці зможуть не тільки забезпечити індивідуальний підхід, а й наддадуть вчасно необхідну медичну допомогу літнім людям. Більшості з них потрібні різноманітні процедури для підтримки здоров'я, ліки та фізичні вправи. Тому після недовгого перебування в будинку для літніх людей вони відчувають себе, набагато краще, стають енергійними, і починають цікавитися тим, що навкруги відбувається, і навіть самі беруть участь в них.

У нашому будинку для літніх панує домашня та затишна атмосфера, яка допомагає людині похилого віку швидше звикнути до змін, які відбулися в їх житті.  Розпорядок дня, складений нашими фахівцями так, щоб сприятливо впливав на здоров'я літньої людини. Все зроблено так, щоб наш пацієнт радів кожному проведеному дню в нашому домі.  Ми завжди раді прийняти у себе Ваших рідних та близьких людей й подарувати їм турботу, тепло та любов!

Мы на карте

Дом престарелых в Харькове

адрес:

Харьков,

ул. Верхнегиевская 121А

метро Холодная гора

Телефоны:

095-497-7-234

097-833-77-33